# Support csapatunk jelenleg nem elérhető, így előfordulhat, hogy megkeresésére tovább tart válaszolniuk. Amint lehet, jelentkeznek, köszönjük megértését!
# Support csapatunk jelenleg nem elérhető, így előfordulhat, hogy megkeresésére tovább tart válaszolniuk. Amint lehet, jelentkeznek, köszönjük megértését!

Az adatvédelem beállítása a Prezi Video szolgáltatásban

Felvett egy kiváló videót, és készen áll arra, hogy megossza a világgal? Vagy esetleg csak néhány konkrét személynek szeretné megmutatni? Szerencsére Ön döntheti el, hogy ki tekintheti meg és hasznosíthatja újra az Ön által felvett videókat. Akár az online szerkesztőt, akár a Prezi Video asztali alkalmazását használja, csupán néhány kattintásba telik a videói adatvédelmi beállításainak megadása.

privacy.gif

Az adatvédelem beállítása a Prezi Video szolgáltatásban online

Két lehetőség áll rendelkezésre a videók adatvédelmének beállítására. Választhat a nyilvános + újrahasznosítható, illetve a listázatlan lehetőségek közül.

Nyilvános és újrahasznosítható: A videó megjelenhet a keresőkben, és bárki által megtekinthető a weben. Ezenkívül más Prezi Video-felhasználók újrahasznosíthatják a videójában található tartalmakat (kereteket) sajátjuk rögzítéséhez.

Listázatlan: A videó nem fog megjelenni a keresőkben, és csak a hivatkozás birtokában tekinthető meg. Más felhasználók nem hasznosíthatják újra a tartalmakat (kereteket) sajátjuk létrehozásához. 

Miután megtörtént a videó felvétele, megvágása és feldolgozása, a rendszer átirányítja Önt a videó felügyeleti lapjára. Az adatvédelem beállításához kattintson a jobb felső sarokban található legördülő elemre. Ugyanitt lehetőség van a videó törlésére és átnevezésére, illetve címkék hozzáadására is.

saving_pv_03.gif

Ha később szeretné megváltoztatni a videó adatvédelmi beállításait, keresse fel a Prezi Video-műszerfalát, kattintson a videó miniatűrjének jobb alsó sarkában található három pontra, és a rendszer átirányítja Önt a felügyeleti lapra.

Adatvédelmi beállítások a Prezi Video asztali alkalmazásban

Miután megtörtént a videó felvétele és megvágása az asztali alkalmazásban, akkor azt a Prezi Video online műszerfalára szinkronizálhatja, hogy hivatkozás útján megoszthassa, vagy letöltheti a videót közvetlenül a számítógépére .mp4 fájlként. 

saving_video_2.gif

Mielőtt feltölti a videót a Prezi-fiókjába, meghatározhatja, hogy a videó nyilvános vagy listázatlan legyen-e. A nyilvános videókat a weben bárki megtekintheti és újrahasznosíthatja, míg a listázatlan videókat kizárólag azok tekinthetik meg, akiknek elküldte a megtekintési hivatkozást.

Ha az asztali alkalmazásban .mp4 fájl formájában exportálja a videót, anélkül, hogy a fiókjával szinkronizálná azt, akkor az senkinek nem lesz elérhető online megtekintésre. Ez azt is jelenti, hogy csak a videófájl elküldésével oszthatja meg azt, hivatkozás útján nem. 

 

Hasznos volt ez a cikk?

Itt vagyunk, hogy segítsünk

Kérjen segítséget terméktámogatóinktól, keresse meg a választ a fórumunkon, vagy nézzen bele oktatóanyagainkba.